Több mint 22 éve tevékenykedem a szakmában. Korábban, hét évig dolgoztam értékesítési vezetőként Magyarország egyik vezető lakberendezési nagykereskedésénél. Számos olyan márka bevezetésében vettem részt, ami jelenleg a magyar piacon elérhető. Úttörő szerepet vállaltam a függönyös szakma megreformálásában, egy új szemléletváltás kialakításában.

Fontos számomra, hogy a hazai belsőépítész, lakberendező szakma kellő információt kapjon a nemzetközi trendekről. Éppen ezért az évente megújuló textil trendeket évi két alkalommal egyedülálló módon teszem közérthetővé a szakma felé előadások, workshopok, prezentációk formájában.

A több mint 20 éves szakmai tapasztalatom megkoronázásaként néhány éve létrehoztam saját belsőépítészeti és lakberendezési szalonomat, ahol főként a tapéták, kárpitanyagok, függönyök, szőnyegek alkotják a portfólió jelentős részét. Itt valósult meg mindaz, amit az elmúlt 20 évben tanultam, hiszen itt tökéletesen ötvöződik a kereskedelem és a belsőépítészet. Itt egyszerre lehetek enterieur stylist és kereskedő.

Folyamatosan törekszem arra, hogy a világ vezető márkáinak legújabb kollekciói elérhetőek legyenek a bemutatóteremben. Folyamatosan bővülő termékkínálatunk eredményeként jelenleg közel 1000 féle tapétamintából és közel ugyanennyi függönyből választhatnak a vásárlóink.

Egy álmom vált valóra azzal, hogy mindez egy csodálatos budai villában, a Villa Szilviában valósulhatott meg. A „Buda nappalija”-ként is ismert Villa Szilvia a bemutatóterem és a szakmai események mellett kulturális és zenei programoknak, valamint divatbemutatóknak is otthont ad.

Belsőépítészet